Læring papir Tricks

Magiske tricks har altid været en af de mest populære forbi gange nyder godt af en masse mennesker fra alle samfundslag. Der findes mange forskellige slags tryllekunster. En af mange former for de sædvanlige scene-stealing tricks er et papir trick. Der kan være utallige måder at levere et papir trick. Her er et par af disse papir tricks, som nemt kan læres af en ny magi aficionado:

1. en papir-rive trick er en smart metode til at rive og bringe tilbage i form af et ark papir. Du kan gøre dette trick for det meste på væv papirer. Dette kunne være lidt anderledes, i forhold til andre papir tricks.

Du vil uddele to former for væv papirer; Det kan være farve hvid eller sort. Du vil rive begge papirer og fold dem i små tern. Når han åbner papiret, to er der stadig, men overraskende det er dannet i en stor hvid firkant og i midten, er der en sort firkant.

Du spekulerer på, hvorfor der er ingen iturevet spor på papiret. De har en idé om tricket, de restaurerede papir er allerede dannet ved at stikke en sort firkant på hver side af den store hvidbog. På en bestemt side er den sorte del indsætte alle tre kanter og en kant stå åbent.

Papiret dannet er derefter foldet ind i et lille torv, og ydersiden har en åbning. Det er derefter lagt på bordet i ca 5 sekunder. Du vil få restaureret form og læg det bag hans ryg.

Papiret er opdelt i fire stykker af firkanter, og hele er bundt er igen vist i front, den vanskelige del på dette er, at du vil gøre en lille bølge i hans hænder, gør de to iturevne stykker sammen og derefter langsomt åbnede det restaurerede revet papir. Dette tager en smal chance for at stikke de iturevne stykker ind i den hemmelige lomme. Slutter tricket med at vise begge hænder, og de finder intet.

2. en anden trick kaldes den generøse tilbud. Du skal bruge et stykke papir og uddele det til en person. Bede ham om at rive det i kvarte. Det skal være revet lige, du vil derefter få papirerne og give ham tilbage en fjerdedel af det. Han mener så, at opgaven er nemt nok, og så han kan bede om en præmie for at gøre det.

Du vil derefter rose ham og give sin gevinst af en anden fjerdedel af papiret. Derfra gav dig personen en af de fire stykker af papir, som skulle være en fjerdedel også af ark af papir. Du kan bruge en anden måde at nærme sig dette trick i at bruge slang udtryk af tilbud eller donere “to bits”. I denne tilgang to stykker papir er givet til ham, som det præsenterer to bits sagde du.

3. det næste trick du kan lære er kig let trick. Find et ark papir og rive det i to tredjedele. Det kræves ikke helt rive enden sektioner. Det skal være lidt løs, og resultatet vil være en slids parallelle ark papir med tre klapper.

Giv det til personen og fortælle ham at have et hold på kanten af klapperne og skjule en i hver hånd. Fra midten af papiret, vil du gøre ham rive ende flaps. Det synes at være et stykke kage, men det er ikke. Når han forsøger at arbejde på det, er kun en kant af flappen splittet. Pull er bevidst endda fordelt.

4. den flydende papirkuglen skal udføres under passende situationer, fordi det kræver et lille eksperiment. Du skal krølle ét stykke papir til en kugle og du bliver nødt til at holde den med din venstre hånd med din højre hånd på den. Du vil fjerne din venstre hånd og har papir kun svævede i luften bevæger sig opad til højre hånd.

Tricket er gjort på grund af den sorte silke tråd. Tråden er placeret over din højre øre danner en løkke i en af enderne. Anden enden er bundet løst til din sort frakke-knappen. De har ikke den idé, at du klemt det rundt på den løse ende, før papiret bolden er dannet.

Når du flytter din højre hånd opad, vil du bruge din højre tommelfinger til at fange tråden. Du vil derefter trække tråden stramt, så at når du tage din hånd, bolden automatisk flyder. Flytte hånden frem, og hæve kuglen. At bringe det tilbage sænker det. På den sidste del, vil du nødt til at få bolden på din venstre hånd og afbinding det fra tråden. Højre hånd børste dit hår vil løfte loop fra øret, og tråden falder bare ned på gulvet, uden en opdager det.

Leave a Reply

Your email address will not be published.