10 Great Cykel hjelme at få lige nu

Det er meget lille modulus af stivhed, dvs. Du bør allerede have lys på din cykel – det er ulovligt at køre i NYC om natten uden en hvid forlygte og rød baglygte (dette USB-genopladelige sæt er et godt valg) – og hvis du regelmæssigt pendler før solopgang eller efter solnedgang, sikrer en lyshjelm, at biler på vejen ikke vil savne dig. Landevejscykelhjelme er designet til at være lette og aerodynamiske. Nogle hjelme er nu indarbejde energi-absorberende plast som D3O® der er bløde ved normal brug, men hærde straks det øjeblik du rammer dem, høvding (besøge den næste webside) men de fleste stadig bruge billigere og enklere materialer som ekspanderet polystyren (EPS) eller udvidet polypropylen (EPP).

Selv om det ligger over landsgennemsnittet, er brugen af cykelhjelm i Montreal stadig betydeligt lav, da de fleste cyklister ikke bærer hjelm. Konklusioner. Lovgivning kombineret med uddannelse synes at øge cykelhjelmen bruger betydeligt mere end uddannelse alene. Vejhjelme er bygget mere aerodynamisk for at reducere vindmodstanden. Lucy MacDonald, M.Ed., er forfatter til Lær at være optimist, fyldt med positiv tænkning, selvhjælp ideer til at udvikle en positiv mental holdning, så du kan leve et lykkeligere og mere vellykket liv. Mens de kræfter, der er involveret i hovedpåvirkninger kan være ganske komplekse, er der to vigtigste involverede kræfter: lineær og roterende. Cykling handsker – mens cykel touring du vil rejse over forskellige typer af vejoverflader undervejs, herunder nogle ujævne sektioner eller brosten (i Europa), som kræver en vis beskyttelse for dig hænder. POC’s Tectal-navn, fordi det er en mashup af mærkets Octal road og Trabec mountainbike hjelme-lanceret omkring fem år siden.

Amoros E, Chiron M, Martin JL, Thelot B, Laumon B. Cykelhjelm iført og risikoen for hoved, ansigt og nakke skade: en fransk case-control undersøgelse baseret på en vej traumer registreringsdatabasen. Disse omfatter håndledsvagt brug i snowboard-ing, 2 ski hjelm brug og risiko for nakkeskade, 3,4 skulderpude brug i rugby, 5 og brug af bløde baseballs i Little League. Prædiktorer af hjelm brug inkluderet at have venner, der bar hjelme, tro hjelm love er gode, at være i fjerde klasse, der bor i Howard County, og ved hjælp af sikkerhedsseler regelmæssigt. Metoder. I 1991 blev en undersøgelse sendt til fjerde-, syvende- og niendeklasseselever, der deltog i en stratificeret stikprøve af offentlige skoler i Howard County og i to lignende forstæder / landdistrikter amter uden hjelm love.

Denne artikel søger at besvare spørgsmålet om, hvorvidt obligatorisk cykelhjelm love levere en netto samfundsmæssige sundhedsmæssige fordele. Modellen tjener til at fokusere den obligatoriske cykelhjelm lov debat om den generelle sundhed. I jurisdiktioner, hvor cykling er sikkert, en hjelm lov vil sandsynligvis have en stor utilsigtet negativ sundhedsvirkning. Lineære påvirkninger viste sig hovedsagelig kun at forårsage lokaliseret (fokal) skade på nedslagspunktet. Holbourn bemærkede arbejde af Grundfest, som fandt, at nerver fortsatte med at udføre, når de udsættes for en kompression stamme på grund af en ren hydrostatisk tryk på 10.000 lb. Holbourn brugte todimensionelle geléforme til at sammenligne virkningerne af disse to kræfter.