forhandleraftale svindel derude

Er du tænker på at købe en bil, men tilbageholdende med at henvende din lokale Bilforhandler, fordi du ikke er sikker på, om processerne for at købe en bil samt på vagt over for mulige forhandleraftale svindel? Føler du at din viden om biler og få gode tilbud er ikke godt nok, og du ønsker at lære mere om denne sag? Derefter læse disse tips vil øge din forståelse om forhandleraftale svindel.

Bilforhandler og hans handel

For at have en ordentlig forståelse af bil forhandleraftalen svindel, skal du først have en ide om Bilforhandlere sig selv, og hvordan de går om deres handel, salg af biler. Først og fremmest vil bilforhandler ikke give dig en pris citat så meget som han eventuelt kan. Dette skyldes, at tendensen til køberen ville være at gå til en anden forhandler og anden, vil sandsynligvis tilbyde en lavere pris således, den første forhandler mister køber til den anden forhandler. For at øge deres chancer for at få dig til at købe deres bil, vil de forsøge at få dig til at forpligte sig til dem, før de giver dig den endelige salgspris. Fra din side, kan du gøre to ting: manøvrere forhandleren til fortæller dig pristilbud eller forhandle vilkårene for handlen med dem. Hvis du har besluttet at forhandle med forhandleren derefter være altid på udkig efter følgende tricks:

Lav balling

Dette er en af de tricks, oftest udført af forhandlere. De vil forsøge at overbevise køberen, at de kan give den laveste mulige pris for bilen dermed foranledning køberen til at indlede forhandlinger med forhandleren. Sælgeren vil sandsynligvis fortælle dig, at du kan få den bil, du ønsker for en mindre mængde, men når du er ved at gå ind i forhandlinger, viser det sig, at du ikke blev lovet en lavere pris efter alle. Det er bare et tomt løfte.

Bedste pris matchende

Når du fortælle forhandleren, som du vil prøve at kigge rundt og tjekke andre Bilforhandlere, sælgeren vil bede dig om at comeback når du får den bedste mulige pris og han vil tilbyde at matche det. På dette tidspunkt, vil du sandsynligvis være for træt og træt af at kigge rundt. Chancerne er, at du vil tage deres tilbud.

Handel med fidus

Når du allerede har købt bil, vil sælgeren forsøge at kontakte dig før din nye bil er leveret og fortælle dig, at den oprindelige prisfastsættelse af bilen var $500 lavere og ønsker at indsamle saldoen fra dig. Hvis du falder for dette, vil han få en ekstra $500 på din bekostning.

Sprøjtning

Hvad forhandleren vil gøre, er at forfølge dig ubønhørligt indtil du give op og købe bilen. På den anden side, hvis du har besluttet at købe fra en anden forhandler, vil han kalde dig og fortælle dig, at han kunne have givet dig en lavere pris, hvilket gør dig ked. For at undgå dette, skal du ikke uddele dit telefonnummer. Nogle endda give forkerte kontaktnumre bare at unddrage sig meget irriterende Bilforhandlere.

Hvalp hund trick

Dealeren vil tillade dig at tage bilen til en overnatning eller en hel dag, hans sigte er for dig at falde for bilen og købe den.

øjeblikkelig salg

Forhandleren vil give dig en meget attraktiv pris, men han vil også gøre dig mener, at denne aftale kan kun foretages i slutningen af dagen. Dette vil få dig til at tænke for meget og i sidste ende gør fejlen at købe bilen uden at kontrollere, hvad andre Bilforhandlere har at tilbyde.

Ekstra tilbehør

Dealeren vil tilbyde at give dig ekstra gerne: bil måtter, vindue toningssystem og andet tilbehør. Målet er at stoppe dig fra at bede om en lavere pris på grund af de opfattede “extras”, som du får fra forhandleren. Det vil bremse prisforhandlingerne og aflede din opmærksomhed fra prisen.

Vi ønsker alle de bedste tilbud findes og vi afskyr tanken om at nogen vil drage fordel af os gennem modis operandi som bil forhandleraftalen svindel. Så før gå til den lokale Bilforhandler, du hellere have en god ide om, hvad vil han være tale om. Som de siger, vil kun en tåbe gå til kamp uforberedt og med ingen våben. Dit våben vil være viden, altid huske, at.

Leave a Reply

Your email address will not be published.